1-ErikMathlenerALBLASSERDAM – Businessclub De Loopplank organiseert op woensdagavond 1 april 2015 een inspiratieavond ‘storytelling’ met als gastspreker Erik Mathlener. Spreker, trainer en schrijver Erik Mathlener staat regelmatig op de planken als verhalenverteller voor uiteenlopende bedrijven en instellingen. Erik geeft deelnemers diverse voorbeeldverhalen en zij zullen zelf ervaren wat een goed verhaal met klanten en medewerkers doet.

Deelnemers ontdekken waar zij verhalen kunnen vinden, wat de formule is om er een echt goed verhaal van te maken én, hoe deze waardevol ingezet kunnen worden voor de eigen onderneming.

Meer informatie
Meer informatie over de gastspreker is te vinden op www.storymanagement.nl. Voor meer informatie over de avond kunnen belangstellenden contact opnemen met Anita Toes van Businessclub De Loopplank, bereikbaar op 06 4642 7729 of per e-mail: businessclub@vriendenvandeloopplank.nl. Direct aanmelden voor deze workshop is ook mogelijk via dit e-mailadres. Deelname is kosteloos.

1-ErikMathlener

2-Storytelling