IMG_20150316_125100_hdr (2) (Medium)ALBLASSERDAM – De top5-kandidaten van de ChristenUnie hebben maandag 16 maart 2015, in aanloop naar de verkiezingen van 18 maart, een bezoek gebracht aan Alblasserdam. Hierbij werd onder meer de luchtkwaliteit in het dorp besproken. “De kwaliteit wordt niet alleen beïnvloed door verkeer op de A15; ook de uitstoot van schadelijke stoffen bij Nedstaal speelt een rol. De ChristenUnie is er op gericht de absolute uitstoot van schadelijke stoffen te beperken en de luchtkwaliteit in onze omgeving te verbeteren,” stelt de ChristenUnie.
“Met de komst van het containertransferium zullen de fileproblemen op de A15 verergeren en wordt de bereikbaarheid van Alblasserdam een probleem. In grote delen van het land zijn al veel knelpunten opgelost, maar dat betekent niet dat de A15 nu een nieuw knelpunt moet worden of moet blijven. De problemen zijn er nu al in de ochtend- en avondspits. De ChristenUnie Alblasserdam wil daarom een verbreding van de A15, en/of verdere aanleg van spitsstroken,” aldus de kandidaat-statenleden.

IMG_20150316_125100_hdr (2) (Medium)