Cornelis smitstraat alblasserdamALBLASSERDAM – Inbrekers hebben maandag 16 maart 2015 tussen 11.00 en 13.00 uur ingebroken bij een seniorenwoning aan de Cornelis Smitstraat in Alblasserdam. De onbekenden kwamen met een koevoet de bovenwoning binnen. Er werden Macbooks, iPhones, sieraden, een herenhorloge, laptops, parfum, kleding, pinpassen, creditcards en een flink geldbedrag buitgemaakt.

Tijdens de inbraak is er een camera in een bak met water gelegd. De beelden kunnen waarschijnlijk teruggehaald worden.

Getuigen hebben de inbrekers met een zwarte sporttas zien lopen. Waarschijnlijk zijn de personen bij de MCD supermarkt ingestapt in een auto. De beelden daarvan worden door de politie geanalyseerd.

De bewoner looft een beloning van duizend euro uit voor de gouden tip die naar de Macbooks en / of de daders leidt. Alle informatie die met de inbraak te maken kan hebben, is welkom bij de politie via het nummer 0900-8844. Anoniem tippen kan via het nummer 0800-7000.

Cornelis smitstraat alblasserdam