???????????????????????ALBLASSERDAM – Christelijke Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam heeft op zaterdag 14 maart 2015 vier trouwe leden gehuldigd voor hun jubileum bij de vereniging.
12,5 jaar lid
Daniëlle van Asperen en Annemarie Boogert ontvingen uit handen van voorzitter David van Kwawegen de antiek koperen bondsinsigne als blijk van waardering voor hun 12,5 jarig jubileum bij de verenging.

40 jaar lid
Ton de Graaf werd gehuldigd voor 40 jaar lidmaatschap bij de vereniging. Ton is een creatieve en veelzijdige muzikant waar de vereniging nooit tevergeefs een beroep op doet. Ton bespeelt bij het fanfare orkest van SDG de schuiftrombone en heeft daarnaast een passie voor de blokfluit. Ton speelt ook een belangrijke rol in het ensemble “Soli Klassiek”. Voor het 40 jarig jubileum ontving Ton de gouden bondsinsigne als blijk van waardering uit handen van de voorzitter.

60 jaar lid
Jan van Stenis werd dezelfde avond gehuldigd voor zijn lidmaatschap van maar liefst 60 jaar. In deze 60 jaar is Jan in totaal 23 jaar voorzitter van de vereniging geweest. Jan mag dan ook gerust een boegbeeld van de vereniging genoemd worden. Naast het voorzitterschap is Jan ook jarenlang instructeur geweest van het tamboerkorps en heeft hij leiding gegeven aan het leerlingenorkest.

Jan heeft in alle jaren van zijn lidmaatschap een rotsvast vertrouwen gehad dat de vereniging bestaansrecht had ondanks hoogte- en diepte punten. De contacten die Jan opgebouwd heeft in de samenleving en gemeente zijn voor de vereniging tot op de dag van vandaag van onschatbare waarde. Bij zijn 50 jarig jubileum werd Jan benoemd tot erelid van de vereniging, een titel die zonder enige twijfel volledig bij Jan past. Jan is een trouw lid en op de dinsdagavonden nog altijd steevast te vinden in de buurt van de grote trom. Voorzitter David van Kwawegen gaf in zijn toespraak aan het een eer te vinden om Jan de antiek gouden insigne van de Zuid-Hollandse bond van muziekverenigingen te mogen opspelden voor zijn jubileum.

Zonder bloemen voorzitter David van Kwawegen. Met bloemen van links naar rechts: Jan van Stenis, Ton de Graaf, Annemarie Boogert, Daniëlle van Asperen.

Zonder bloemen voorzitter David van Kwawegen. Met bloemen van links naar rechts: Jan van Stenis, Ton de Graaf, Annemarie Boogert, Daniëlle van Asperen.