OVdeNoord©Ceesvdwal_DimphivanAmen_27 (Medium)ALBLASSERDAM – Ondernemersvereniging De Noord is in een jaar tijd gegroeid van 54 naar ruim honderd leden. De vereniging ontstond een jaar geleden uit een samensmelting van belangengroepen van de vier Alblasserdamse en Papendrechtse industriegebieden Nieuwland, Hoogendijk, Paardenwei en Vinkenwaard. De vereniging heeft onder meer als doel het bevorderen van de veiligheid en bereikbaarheid in het industriegebied.

Aad Rozendaal
Afgelopen week vond de jaarlijkse ledenvergadering plaats in Landvast. Daarbij droeg Marco Plaisier zijn voorzitterschap over aan Edwin Struis. Door het vertrek van Marco kwam er een vacature vrij binnen het bestuur. Aad Rozendaal, eigenaar van Blumberg, is door het bestuur aangedragen als nieuw bestuurslid. De aanwezige leden hebben ingestemd met het nieuwe bestuurslid en de huidige samenstelling van het bestuur.

Kijkje in de keuken
Na een inspiratiesessie voerden de leden ‘ronde-tafel-gesprekken’. Belangrijke punten die hieruit voort zijn gekomen is om op regelmatige basis bij elkaar een ‘kijkje in de keuken’ te komen nemen en hieraan kennissessies te koppelen. OV De Noord wil daar gehoor aan geven. Daarnaast staan er in 2015 nog verschillende projecten op de planning, waaronder het verbeterplan ‘Vinkenwaard Zuid’ waar OV de Noord ook weer optreedt als belangenbehartiger.

Foto’s: Cees van der Wal.

OVdeNoord©Ceesvdwal_DimphivanAmen_27 (Medium)

OVdeNoord©Ceesvdwal_DimphivanAmen_13 (Medium) OVdeNoord©Ceesvdwal_DimphivanAmen_28 (Medium)