IMG_0478 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Op de Coop supermarkt aan het Scheldeplein in Alblasserdam is vrijdagavond 13 maart 2015 rond 20.30 uur een gewapende overval gepleegd. De dader kwam binnen met een pistool en eiste geld. De man ging er vervolgens met een onbekend geldbedrag vandoor. De kassamedewerker bleef ongedeerd. Agenten kamden de omgeving uit en zochten onder meer in het naastgelegen Park Huis te Kinderdijk.

Er werd daarbij gebruik gemaakt van een politiehond. Een helikopter zocht vanuit de lucht mee naar de dader. Na ruim anderhalf uur werd de zoekactie gestaakt. De dader is nog steeds voortvluchtig. Een signalement is (nog) niet bekend.

Tot laat in de avond is er in de supermarkt door de recherche een sporenonderzoek gedaan.

In juni 2011 werd de Coop aan het Scheldeplein ook al overvallen. Voor die overval werden later twee jongens aangehouden. Zij zijn inmiddels veroordeeld.

IMG_0463 [Desktop Resolutie] IMG_0465 [Desktop Resolutie] IMG_0478 [Desktop Resolutie] IMG_0482 [Desktop Resolutie] IMG_0489 [Desktop Resolutie] IMG_0505 [Desktop Resolutie] IMG_0513 [Desktop Resolutie] IMG_0535be [Desktop Resolutie] IMG_0554 [Desktop Resolutie]