IMG_0032 (Medium)ALBLASSERDAM – Een scooterrijder is donderdagochtend 12 maart 2015 rond 06.45 uur gewond geraakt bij een botsing met een auto. Het ongeval gebeurde op de kruising Kelvinring / Edisonweg in Alblasserdam. De scooterbestuurder reed op het (brom) fietspad vanuit Papendrecht richting Alblasserdam. Op de kruising met de Kelvinring werd hij over het hoofd gezien door een afslaande automobilist.

De man kwam met zijn scooter ten val en liep daarbij een pijnlijke arm / schouder op. Hij is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Een röntgenfoto moet uitwijzen of er sprake is van een botbreuk.

In de afgelopen jaren vonden op de genoemde kruising een flink aantal ongevallen plaats. Om het punt veiliger te maken werden in februari van dit jaar middengeleiders aangebracht. Daarnaast werd de wegmarkering vernieuwd. Mogelijk wordt de weg later, tijdens een eventuele herstructurering van het bedrijventerrein, nog verder aangepast.

IMG_0011 (Medium) IMG_0020 (Medium) IMG_0025 (Medium) IMG_0032 (Medium) IMG_0042 (Medium)