woord en daad jongerencomite alblasserdamALBLASSERDAM – Jongerencomité (JoCo) Woord en Daad Alblasserdam gaat vanaf 30 maart tot en met 2 april 2015 in Alblasserdam huis aan huis potgrond verkopen. Er worden zakken van twintig en van veertig liter aangeboden. De opbrengst is bestemd voor de bouw van vijftien huizen in het straatarme Bangladesh. Daarmee worden de leefomstandigheden, de gezondheid en veiligheid van vijftien Bengaalse gezinnen verbeterd. De te bouwen huizen kosten per stuk 1600 euro.

De zakken met potgrond zijn te koop als de comitéleden langs de deur komen in Alblasserdam. Vooraf bestellen is ook mogelijk. Dit kan via de site www.woordendaadalblasserdam.tk.

Prijzen
Een zak met twintig liter potgrond kost 2,75 euro. Drie zakken kosten acht euro. Een zak met veertig liter potgrond kost 4,50 euro en drie van deze zakken kosten in het totaal dertien euro.

Contact
Vragen over de actie kunnen gesteld worden bij de coördinatoren Corné Stam (06-41089786) of Jenneke van de Weteringh (jenneke_weteringh@hotmail.com).

woord en daad jongerencomite alblasserdam