IMG_5023 (Medium)ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse wijk -en Twitteragent Jan-Peter de Vreede gaat het komende half jaar voor de politie aan de slag in Zwijndrecht. “Ik ga me bezighouden met een integrale probleemaanpak in een wijk in Zwijndrecht. Mijn collega Arjan de Haan zal de komende zes maanden het stokje overnemen,” vertelt De Vreede. Na de ‘klus’ in Zwijndrecht komt de wijkagent weer terug naar het Damdorp. “En ik hoop dat Arjan dan ook gelijk in Alblasserdam kan blijven als wijkagent,” aldus De Vreede.

Twitter
Wie er, na het vertrekt van De Vreede, over Alblasserdamse zaken gaat Twitteren, is nog niet helemaal duidelijk. “Misschien komt er een persoonlijk Twitteraccount voor Arjan. Het kan ook zo zijn dat er gestart wordt met een gezamenlijk account, waar ook de andere wijkagenten updates op kunnen plaatsen. Met de exacte invulling zijn we nog bezig,” laat @JPdeVreede weten.

Souburgh
Arjan de Haan is vanaf heden actief in Alblasserdam en met name in de wijk Souburgh (Alblasserdam Oost). De Vreede blijft voorlopig nog wel het aanspreekpunt voor de ondernemers van de bedrijventerreinen in het dorp.

Wijkagent Jan-Peter de Vreede (rechts) geeft het 'stokje' over aan zijn collega Arjan de Haan.

Wijkagent Jan-Peter de Vreede (rechts) geeft het ‘stokje’ over aan zijn collega Arjan de Haan.

IMG_5017 (Medium)