Martin©ceesvdwal [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Martin de Jong (27), bewoner van gezinsvervangend tehuis Molenheim in Alblasserdam heeft ruim 1200 kaarten voor zijn verjaardag gekregen. Zijn zwager Cees van der Wal had namelijk op Facebook en Twitter een oproepje geplaatst om kaarten en cadeaus naar de jarige Martin te sturen. “Na het overlijden van zijn moeder en vader, verdient de jongen met het down syndroom een mooie opsteker,” vond voogd Van der Wal. Nadat diverse media, waaronder het AD, er ook aandacht aan besteedden, stroomden de kaarten binnen. Maar de Damdorper kreeg niet alleen kaarten…

Scania
“Maat heeft Martin de rit van zijn leven bezorgd door hem met een Scania naar zijn zus in Barendrecht te rijden. Verder hebben Scania Nederland en Scania Production Zwolle een berg hebbedingetjes opgestuurd en heeft een groot aantal Alblasserdamse ondernemers een kaartje gestuurd. De Spido in Rotterdam heeft 2 vrijkaarten opgestuurd,” somt Cees van der Wal op.

Ondersteboven
Cees vervolgt: “Martin is er nog steeds ondersteboven van. Hij begrijpt niet hoe iedereen nu kan weten dat hij jarig was. “Misschien heeft het wel in de kerkbode gestaan,” opperde hij,” glimlacht Cees. “We willen graag iedereen bedanken die Martin een kaartje of cadeau hebben gestuurd,” aldus Martin zijn voogd.

Videoboodschap
Martin laat zelf in een videoboodschap weten erg blij te zijn met alle kaarten: “Iedereen bedankt voor alles. Jullie hebben goed voor mij gezorgd.”

 

Martin©ceesvdwal [Desktop Resolutie]

Martin©ceesvdwal_3 [Desktop Resolutie]