DSC03185Dit betreft een betaalde advertorial.
ALBLASSERDAM – Per 2 maart 2015 verhuist Verwoert Online Advertising naar De Mijl Business Center aan de Kelvinring 54 op bedrijventerrein Vinkenwaard in Alblasserdam. Arne Verwoert startte Verwoert Online Advertising in september 2013 vanuit huis als zelfstandig professional in online advertising. Arne is gespecialiseerd in het opzetten, optimaliseren en beheren van online advertising campagnes zowel op Google (AdWords) als op Social Media.

Snelle groei
Arne: ‘Na 1,5 jaar volop te hebben geïnvesteerd in het uitbreiden van mijn netwerk en het verkrijgen van naamsbekendheid heb ik de afgelopen tijd gemerkt dat er veel vraag is naar mijn expertise. Ik voorzie dat deze vraag in de nabije toekomst alleen maar zal toenemen.’ Om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen is Arne sinds begin dit jaar gaan samenwerken met zijn tweelingbroer Gerben. ‘Gerben is ook zelfstandig ondernemer op online marketing gebied en daarom van grote toegevoegde waarde voor Verwoert Online Advertising.’ Door de intensieve samenwerking en het snel groeiende klantportfolio was de stap naar het huren van een kantoorruimte snel gemaakt.

De Mijl Business Center
De tweelingbroers zien het business center als een zeer representatieve thuisbasis waar ze in een prettige ambiance samen kunnen werken en bovendien hun relaties kunnen ontvangen. ‘Naast de goede bereikbaarheid, uitstraling en faciliteiten van het pand hebben wij ook voor De Mijl Business Center gekozen vanwege de aanwezigheid van andere creatieve bedrijven waarmee we graag samenwerken.’

Verwoert Online Advertising is gecertificeerd Google Partner en is te bereiken op arne@verwoertonlineadvertising.nl of op 06-24544003. Het bezoekadres is De Mijl Business Center aan de Kelvinring 54 in Alblasserdam.

DSC03185

DSC03163 DSC03167 DSC03181