achtervolging ppdPAPENDRECHT – De politie heeft zondagavond 1 maart 2015 een man aangehouden voor poging tot doodslag en diverse verkeersovertredingen. De man reed met zijn auto op de A15 en kreeg op de snelweg een stopteken voor asociaal rijgedrag. In plaats van te stoppen, ging de bestuurder er in volle vaart vandoor. De politie zette direct de achtervolging in. Tijdens de rit probeerde de man politieauto’s van de weg te duwen. Twee politievoertuigen raakten beschadigd.

Op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht reed de man stukken tegen het verkeer in. Uiteindelijk kon de automobilist bij de Admiraal de Ruyterweg / Kennedylaan worden klemgereden en aangehouden.

De politie verzoekt iedereen die voor de man moest remmen of uitwijken, contact op te nemen via het nummer 0900-8844.

Foto: Sonny Lasschuit. Kijk voor meer foto’s op ZHZactueel.nl.

achtervolging ppd