???????????????????????????????OUD-ALBLAS – Op de jaarvergadering van de Christelijke Zang- en Oratoriumvereniging Eensgezindheid uit Oud Alblas is een aantal jubilarissen in het zonnetje en in de bloemetjes gezet. Op de eerste foto staan van links naar rechts Ab Leeuwis (30 jaar lid), Simone Hak- Bogaarts (30 jaar lid), Ina van Arkel-de Keijzer (30 jaar lid), Kees Stellaard (50 jaar lid) en Lidy Heikoop Boers (25 jaar lid).

Keest Stellaard (foto2) werd in deze ledenvergadering benoemd tot erelid van de vereniging en ontving uit handen van de heer Otten van de KCZB een bronzen beeldje.

Lovende Stemmen
Tijdens de jaarvergadering van Christelijk Gemende Zangvereniging Lovende Stemmen uit Streefkerk zijn twee leden gehuldigd (foto3) en in de bloemetjes gezet vanwege hun 25 jarige lidmaatschap. Aartje Hoogendam- de Bruijn en Dik van den Heuvel. Aartje kreeg een collier met daaraan een hangertje in de vorm van een muzieksleutel en Dik kreeg de zilveren muzieksleutel opgespeld.

“Lovende Stemmen is zeker geen koor met alleen oudere leden, nog regelmatig wordt er door de lief- en leed commissie op kraambezoek gegaan omdat een van de leden een baby heeft gekregen,” aldus Frans Etman van Lovende Stemmen. Nog dit jaar hoopt Lovende Stemmen weer een CD op te nemen samen met Jeugdkoor Joy wat vorig jaar hun 10 jarig jubileum heeft gevierd en regelmatig te zien is bij uitzendingen van Nederland Zingt.

Lovende Stemmen, Joy en de Streefzangers vallen onder het bestuur van de Streefkerkse koren. Ook de Streefzangers viert dit jaar een spetterend jubileum: zij bestaan al 25 jaar. “Hoe dit gevierd gaat worden blijft nog even geheim, maar dat het een mooi feest wordt, dat staat vast,” aldus Etman.

???????????????????????????????

jubileum_Aartje_en_Dick_2015 (Medium) ???????????????????????????????