IMG_4499 (Medium)ALBLASSERDAM – Wethouder Dorien Zandvliet heeft vrijdag 27 februari 2015 certificaten uitgereikt aan alle kinderen die mee hebben gedaan aan het project Kunstkanjers. Dit gebeurde in cultureel centrum Landvast in Alblasserdam. In de afgelopen maanden gingen kinderen in de leeftijd van zes tot achttien jaar aan de slag met kunst, met als doel talent te ontdekken en te ontwikkelen. Het programma bestond uit negen workshops, waarbij onder meer werd geschilderd, beeldjes gegoten en muziek gemaakt.

Rond mei/juni start er weer een nieuwe serie KunstKanjers in Alblasserdam. Of dat in exact dezelfde vorm gebeurt, als in december het geval was, is nog niet bekend. Het Huis van Zessen zal ook bij het project worden betrokken. Op woensdagmiddag kunnen kinderen bij het Huis van Zessen aan de West-Kinderdijk 89 zelf een huis ontwerpen en bouwen. De workshops zijn voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Meer info: 078-6915239.

De huidige kunstwerken van de kunstkanjers zijn de komende week nog te bewonderen in Landvast. Meer informatie over het kunstprogramma is hier te vinden.

IMG_4461 (Medium) IMG_4499 (Medium) IMG_4522 (Medium) IMG_4526 (Medium) IMG_4532 (Medium) IMG_4540 (Medium) IMG_4542 (Medium) IMG_4546 (Medium) IMG_4550 (Medium)