kledingcontainer leger des heilsALBLASSERDAM – Het Leger des Heils heeft in 2014 in Alblasserdam 65.603 kilo kleding ingezameld. Dat zijn bijna twee zakken per huishouden. Met de kleding, die op vijf punten in het dorp in inzamelbakken gegooid kon worden, heeft het Leger des Heils veel mensen geholpen. Van Nederlandse tienermoeders tot aan Syrische vluchtelingen.

Het Leger des Heils creëert met het inzamelen van kleding ook werk voor mensen die aan de zijlijn van onze maatschappij staan. Bijna 300 mensen hielpen in 2014 bij het ophalen en sorteren van kleding. Hierdoor hadden ze een zinvolle dagbesteding.

Alblasserdammers kunnen ook in 2015 hun kleding kwijt in de inzamelbakken. De bakken staan aan het Wilgenplein, de Sportlaan, de Vondellaan, de Van Hogendorpweg en het Scheldeplein.

kledingcontainer leger des heils