supercars tour alblasserwaardALBLASSERDAM – Stichting Tafelronde 140 Papendrecht, een serviceclub met ondernemende mannen onder de veertig jaar, organiseert op zaterdag 18 april 2015 voor de tweede maal Kids and Cars. Vele Ferrari’s, Porsche’s, Aston Martins, en andere sportcars rijden net als in 2014 een route door de omgeving waarbij de passagiersstoel bezet wordt door kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten komen of het minder hebben. Die kinderen tijdens deze rondrit een lach bezorgen is wat de organisatie nastreeft. De rondrit gaat door de gemeenten Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en Papendrecht.

De voorbereidingen voor het programma op zaterdagmiddag 18 april en de tourrit door de regio zijn in volle gang. Net als vorig jaar zullen de sportcars vertrekken in Alblasserdam en eindigen in Papendrecht. Tussendoor worden er pitstops gemaakt in Molenwaard en Sliedrecht. Het publiek heeft weer gelegenheid om foto’s te maken en te genieten van de schitterende sportcars. De definitieve route en tijden worden later bekend gemaakt.

Ondersteuning
Voor bedrijven en instellingen is het mogelijk om één van de sportcars te sponsoren en het evenement daarmee financieel te ondersteunen en mogelijk te maken. Aanmeldingen hiervoor kunnen worden gedaan op http://www.kidsandcars.nl/sponsoring. Ook zoekt de organisatie nog mooie en exclusieve sportcars. Bent u in het bezit van een exclusieve (sport)auto en wilt u meerijden geef u dan op via de site.

Karten
In de avond op vrijdag 17 april 2015 organiseert Tafelronde 140 Papendrecht voor Stichting Het Vergeten Kind een Endurance karttoernooi. Een avondvullend programma welke in het teken staat van karting, competitie, Endurance en sensatie. Deze competitie start om 18.30 uur bij A15 Karting in Gorinchem. Gezellig eten en drinken in de tijd dat er gewacht wordt geven ook volop de mogelijkheid om te netwerken. Personen of bedrijven kunnen zich inschrijven voor een heat van 1 uur, met maximaal 4 personen, om uiteindelijk een plaats te bemachtigen in de finale.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van Kids and Cars 2015, Gerben van der Veen, telefoon 078-7802377 of info@kidsandcars.nl.

supercars tour alblasserwaard