??????ALBLASSERDAM – Wethouder Dorien Zandvliet opent op vrijdag 27 februari om 15.30 uur de Open Dag van KunstKanjers in Landvast, Haven 4 in Alblasserdam. Zij reikt die middag ook een certificaat uit aan alle deelnemers van de eerste Kunstkanjers. KunstKanjers is een nieuw actief kunstprogramma voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6-18 jaar in Alblasserdam, met als doel talent te ontdekken en te ontwikkelen. Het programma van november/ december 2014 bestond uit negen workshops op het gebied van Muziek, Kunst & Design en Dans.

Rond mei/juni start er weer een nieuwe serie KunstKanjers in Alblasserdam. De Open Dag is een leuke manier om kennis te maken met KunstKanjers, het werk van anderen te bewonderen en zelf iets uit te proberen. In het atelier is een kleine tentoonstelling van kunstwerken die gemaakt zijn in de afgelopen cursus. Ook kunnen kinderen vandaag zelf aan de slag om één groot schilderij met elkaar te maken. De ruimte naast de Foyer is ingericht als Poppodium, hier kun je spelen in een bandje en je DJ-talenten laten zien.

Kortom genoeg te doen op de Open Dag van KunstKanjers 2015. Om 19.30 uur is de Open Dag afgelopen.

Meer informatie over Kunstkanjers is te vinden op www.tobe.nl/kunstkanjers. Foto: Tim Leguijt.

??????