McDonalds©ceesvdwal [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Wethouders Dorien Zandvliet, Arjan Kraijo en Peter Verheij van Alblasserdam hebben deze week een bezoek gebracht aan de McDonald’s in Alblasserdam. Zij kregen daar een rondleiding en presentatie door franchisenemer Dick Bovekerk over onder andere sociaal werkgeversschap.

Per maand bezoeken ongeveer 55.000 mensen McDonald’s Alblasserdam. Iets meer dan de helft daarvan maakt gebruik van de McDrive. Wethouder Dorien Zandvliet zich over de diversiteit aan werknemers: “Wat bijzonder dat jonge mensen met zo’n verschillende achtergrond en opleiding hier naast elkaar werken en kunnen doorgroeien,” vond Zandvliet.

Vanaf 2 maart is McDonald’s Alblasserdam vanaf 8.00 uur in de ochtend open. Plannen liggen gereed voor een nieuwe keukeninrichting en rond de zomer wordt het huidige speeltoestel vervangen voor een moderne versie.

Foto’s: Cees van der Wal.

McDonalds©ceesvdwal [Desktop Resolutie]

McDonalds©ceesvdwal_6 [Desktop Resolutie] McDonalds©ceesvdwal_10 [Desktop Resolutie]