Stiletto - Ken Freivokh [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Jachtenbouwer Oceanco in Ablasserdam presenteert op 3 maart 2015 op de Dubai Boat Show het ontwerp van een nieuw superjacht van bijna 110 meter lang en ruim 15 meter breed. De boot heeft de projectnaam ‘Stiletto’ gekregen en is ontworpen door Ken Freivokh. De presentatie is bedoeld om potentiële kopers te kunnen laten zien wat voor indrukwekkende mogelijkheden het Alblasserdamse bedrijf te bieden heeft.

De details van het jachtontwerp blijven tot aan de presentatie geheim. De mooie ‘artist impression’ die donderdag 19 februari bij dit bericht te zien waren, zijn op verzoek nog even offline gehaald. Na de presentatie van het ontwerp op 3 maart, worden de beelden weer aan dit bericht toegevoegd.

Behalve de Stiletto, zijn ook de 109 meter lange Rialto, de negentig meter lange Yasmin en de 117 meter lange Titan (zie filmpje) te bewonderen bij de stand.

 

TITAN – Oceanco’s new 117m project from Oceanco Yachts on Vimeo.