B-IHC5pIYAADr8D (Medium)ALBLASSERDAM – Bijna honderd kinderen hebben woensdagmiddag 18 februari 2015 hun zwemdiploma gehaald in zwembad Blokweer in Alblasserdam. De examens startten vanaf 13.00 uur. “Het zwembad zat vol met belangstellenden. De spanning was van de gezichten te lezen. Vooral bij het gat is het altijd weer spannend voor iedereen. Alle kinderen lieten zien dat ze dat goed onder controle hadden. Met luid applaus kwam elk kind boven water. Fantastisch! Het diploma hadden ze dubbel en dwars verdiend, ” vertelt Lian Dirven van Blokweer.

Hieronder staan de namen van alle kinderen die geslaagd zijn voor hun zwemexamen.

Voor diploma A zijn geslaagd:
Lotte van Dongen, Anouk Wolf, Benjamin Voorberg, Corstiaan van Dijk, Elise Huisman, Geerlize Bakker, Gideon Stip, Hilke van der Leer, Isolde Wölher, Jack Boeser, Jacolien Nobel, Jannette van den Burger, Jens de Jong, Jersey Visser, Jessai Boom, Julia Sterk, Levi Sloof, Lotte de Jong, Lourens-Jan Nobel, Luuk Krijgsman, Marit den Ouden, Marjolein Buitelaar, Mauro Peeters, Megan Duggan, Suat Budak, Aart Jongeneel, Anne de Groot, Anne Sophie Hansum, Armina Özdemir, Auke Heuvelman, Bjarne Valster, Daimen de Bruin, Davita de Jong, Jeroen van der Elst, Kylian van Haaften, Lennaert Stam, Lisanne Barendregt, Lucas den Arend, Marit Tuijtel, Nida Vidan, Noyemie Ahmetoglou, Sacha Verberk, Roland Buizert, Roan Stolk, Sander de Vries, Sebastian Stam, Shirley van Dillen, Willianne van der Wal, Yashvir Naipal, Anthony Dijk, Lucas Rosbergen, Douwe Schouten, David van Krimpen.


Voor diploma B zijn geslaagd:
Daan de Visser, Deborah Schep, Dide van Dam, Ellen de Groot, Ephraïm Tamba, Frederique Bouwer, Jedidhia Ripzaad, Jelle Bakker, Joëlle Brand, Joëlle van ’t Hof, Jordy van Steenhoven, Juliën de Winter, Jurre Poirot, Lydia Vogelaar, Justin Zouai, Lotte Barendrecht, Manon van Vliet, Marit van Vugt, Naomi Span, Sanne Trochet, Sarah Hardenbol, sarahly Boom, Sophie Zonneveld, Tarah den Ouden, Thijs Smits, Bart-Jan verhoeff, Brand Evers, Eline Smouter, Esther Khalil, Eva Driesprong, Hidde Bongers, Jet Veldhuizen, Jorien van der Rhee, Julia Mulder, Lieke van Muylwijk, Lucas van der wal, Mirthe Schutte, Mitch Leeman, Naomi Eijkelenboom, Nellieke van Maren, Nina de Vreede, Petrick van Maren.
Voor diploma C zijn geslaagd:
Britta Bijmolt, Chantal Besseling, Sten Boer.

Foto’s: Hans Boom.

B-IHC5pIYAADr8D (Medium)

B-IHC9LIMAAl0FU (Medium)