Lammetjeswiel AlblasserdamALBLASSERDAM –  Zaterdag 14 februari 2015 wordt voor het eerst in de geschiedenis van de Stichting Groene Long een ‘valentijnsknot’ gehouden. “Het is in ons redelijke lange bestaan de eerste liefdesknot. Eigenlijk geen uitzondering, want we zijn altijd lief, goed en begaan met de natuur. We zullen de vrijwilligers natuurlijk wel extra verwennen,” glimlacht Cees van Leeuwen, secretaris van de Groene Long.

De werkzaamheden starten zaterdag rond 08.30 uur bij het hek aan de Blokweerweg. Na de koffie gaan de vrijwilligers aan de slag met het knotten in de griend. “We eindigen de ochtend traditioneel: met de zeer gewaardeerde Groene Long soep van Gerard & Alice en de broodjes maaltijd met een warm glaasje punch. Uiteraard nemen we het plaatselijke nieuws door in de pauzes bij de koffie,” aldus Van Leeuwen.

Vorige week werd er in de griend bij het Lammetjeswiel gewerkt. Dat leverde een mooi resultaat op. (zie foto’s)

Lammetjeswiel Alblasserdam

IMG_20150124_092817 [Desktop Resolutie] IMG_20150124_111157 [Desktop Resolutie] IMG_20150124_121445 [Desktop Resolutie]