DSC_6822 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Meer dan honderd mensen hebben donderdagavond 12 februari 2015 een bezoek gebracht aan de informatieavond over de herinrichting van het centrum van Alblasserdam. De drie locaties die centraal stonden waren het Raadhuisplein, het gemeentehuis en het Cortgene. “Deze plekken moeten een levendige ontmoetingsplaats in Alblasserdam worden, ‘de huiskamer’ van de gemeente, waar iedereen graag samenkomt,” vindt het college van burgemeester en wethouders.

Alblasserdammers waren gevraagd om met ideeën te komen. Die waren er in overvloed. De één pleitte voor meer horeca, de ander zag meer in speelvoorzieningen en een derde zag kansen voor ZZP’ers.

De gemeente heeft kennisgenomen van alle ideeën en wil zich daardoor laten inspireren. De komende tijd worden de ideeën nader uitgewerkt.

Het college van B&W is tevreden met het resultaat van de eerste ‘inspiratiebijeenkomst’: “Het was een zeer geslaagde bijeenkomst. Volle bak in Landvast. Geweldig. Dank,” liet wethouder Arjan Kraijo via Twitter weten. Zijn college Peter Verheij twitterde: “Grote opkomst en waardevolle ideeën bij bijeenkomst over de huiskamer van Alblasserdam en het raadhuis.”

Foto’s: Wim Roos.

DSC_6773 [Desktop Resolutie] DSC_6775 [Desktop Resolutie] DSC_6784 [Desktop Resolutie] DSC_6785 [Desktop Resolutie] DSC_6788 [Desktop Resolutie] DSC_6795 [Desktop Resolutie] DSC_6798 [Desktop Resolutie] DSC_6817 [Desktop Resolutie] DSC_6822 [Desktop Resolutie] DSC_6836 [Desktop Resolutie] DSC_6846 [Desktop Resolutie] DSC_6848 [Desktop Resolutie] DSC_6871 [Desktop Resolutie]