Ark van NoachREGIO – Op de Ark van Noach ter hoogte van de Maasstraat 14 in Dordrecht wordt op zaterdag 21 februari 2015 een Johannes de Heer zangavond gehouden. De avond begint om 19.45 uur. Ds. A. Simons zal een boodschap delen, ook Johan Huibers, bouwer van de Ark, zal een bijdrage leveren aan deze avond. De toegang is gratis. Wel is er een collecte. Na aftrek van de onkosten komt dit bedrag volledig ten goede aan de ark. De muzikale leiding is in handen van Nico, Dineke, Jacoline en André Stam.

André begon eind vorig jaar met het organiseren van Johannes de Heer zangavonden. Hij vertelt:

“De eerste avond was een geweldige avond waar we dankbaar op terugzien. Na vele reacties hebben we besloten door te gaan met het organiseren van deze avonden. De avonden bestaan uit voornamelijk samenzang van Johannes de Heer muzikaal omlijst door ons gezin.”
“Het doel van de avonden die wij organiseren is de lof eer en aanbidding aan onze God te brengen. Oude liederen komen tot leven. Johannes de Heer liederen hebben een rijke diepe inhoud en duidelijke boodschap. De avonden worden daarom ook voor jong en oud georganiseerd. Wat is er mooier om met ouderen en jongeren te zingen tot eer van Hem?! We hopen u en jou daarom ook te ontmoeten om samen te delen in de rijke inhoud van de Johannes de Heer liederen. Na een ontmoeting met Johan Huibers, bouwer van de ‘Ark van Noach’ is het geweldige initiatief ontstaan om op de ark een Johannes de Heer zangavond te realiseren.”

Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.meerjohannesdeheer.nl.

Deel dit bericht via...