Excelsior 120 jr (28) (Medium)ALBLASSERDAM – Muziekvereniging Excelsior uit Alblasserdam geeft zaterdag 14 februari 2015 een ‘snertconcert’. Het betreft een inloopconcert in de Elthetokerk aan de Blokweerweg in Alblasserdam. De aanvang is om 10.30 uur. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom om (even) te luisteren. Tijdens het luisteren kunnen mensen genieten van een kopje koffie of een kom zelfgemaakte erwtensoep (snert).

Op het programma van het harmonieorkest staat ondermeer Forgotten World van Kevin Houben, The Waltonian van J.J Richard, To my country van B. Zweers, Coldplay on stage en Happy van Pharell Williams.

De beginnersband speelt muziek van o.a. Elton John en muziek uit de Dinsneyfilm Frozen. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Dominique Capello.