IMG_2919 (Medium)ALBLASSERDAM – Een 16-jarige jongen uit Alblasserdam is maandagavond 9 februari 2015 gewond geraakt, nadat hij met zijn fiets tegen een 37-jarige voetganger botste. De jongen reed met zijn fiets over de Plantageweg in Alblasserdam en botste ter hoogte van de Van Eesterensingel tegen de lopende man op het zebrapad aan. De fietser en de voetganger kwamen ten val en raakten gewond. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse om de Damdorpers te helpen.

De 16-jarige is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis in Dordrecht. De verwondingen lijken mee te vallen. Verder onderzoek in het ziekenhuis moet uitwijzen of dit inderdaad het geval is.

De 37-jarige Alblasserdammer had last van zijn pols, maar hoefde daarvoor niet mee naar het ziekenhuis.

IMG_2919 (Medium)

IMG_2927 (Medium) IMG_2929 (Medium) IMG_2934 (Medium)