antilopeALBLASSERDAM – Outdoorwinkel Antilope aan het Cortgene 9 in Alblasserdam viert van zaterdag 7 tot en met zaterdag 14 februari het tweejarig bestaan van de winkel. Onder het motto ‘Koek en Zoop bij Antilope’ kan iedere voorbijganger zich tegoed doen aan een bord erwtensoep en een beker glühwein.

De winterse lekkernijen worden aangeboden vanuit een verwarmde tent, die voor de winkel staat. “Deze gratis aanbieding is niet alleen voor onze klanten, maar voor iedereen”, vertellen Evert en Lida Vink van Antilope Outdoor.

Tevens wordt op deze dagen de winteruitverkoop gehouden. “Wij zijn geen winkel waar elke week ‘sale’ in de etalage hangt. Dat doen we maar een paar weken per jaar, dus dit is het moment om met maximaal veertig procent korting mooie outdoorartikelen te scoren in onze winkel”, legt Evert uit.

Antilope Outdoor is gespecialiseerd in alles op het gebied van wandelen en fietsen in de natuur. Evert en Lida Vink zijn druk bezig met een uitbreiding van de winkel op de eerste verdieping van het karakteristieke pand aan het Cortgene 9 in Alblasserdam, zodat het assortiment verder uitgebreid en nog beter gepresenteerd kan worden.

Voor meer informatie: www.antilopeoutdoor.nl.