IMG_2882 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De honden Lena en Frits hebben zaterdag 7 februari 2015 met het openen van de garagedeur de splinternieuwe trimsalon van hun baasje Lydia Leeuwis in de Da Costastraat 13 in Alblasserdam geopend. Tussen 15.00 en 17.00 uur konden gasten een kijkje komen nemen in de hondentrimsalon.

Lydia Leeuwis rondde onlangs de vakopleiding ‘honden toiletteren’ af. In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om een mooie salon aan huis te realiseren. De Alblasserdamse is er nu, naar eigen zeggen, ‘helemaal klaar voor’. “Mensen die hun hond vertrouwd verzorgd willen hebben, zijn bij mij op het goede adres. Ik stel de viervoeter zoveel mogelijk op zijn / haar gemak. Wassen, föhnen, knippen, ontwollen, plukken, effileren, en nagels knippen… alles is mogelijk. Overigens kunnen mensen gewoon met de pinpas bij mij afrekenen,” aldus Leeuwis.

Meer informatie over de nieuwe trimsalon, de openingstijden en de prijzen, is te vinden op www.lydiastrimsalon.nl.

IMG_2882 [Desktop Resolutie]

IMG_2894 [Desktop Resolutie]