SouburghcrossALBLASSERDAM – Atletiekvereniging AAA organiseert op zaterdag 7 februari de 45e Souburghcross voor KNAU leden, prestatielopers èn kinderen. Het parcours is uitgezet in het Alblasserdamse bos en voert de atleten door weilanden en onverharde- en verharde bospaden. Kinderen hoeven geen lid van de AAA te zijn om deel te kunnen nemen. Zij kunnen op deze manier vrijblijvend kennis maken met een onderdeel van atletiek.
Het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro voor pupillen, 3 euro voor junioren en 4 euro voor senioren en prestatielopers. Prestatie- en  wedstrijdlopers kunnen zich tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd inschrijven bij het wedstrijdsecretariaat van de atletiekvereniging, op sportpark Souburgh te Alblasserdam. Iedere deelnemer ontvangt een herinnering.

De kinderen starten deels al om 11.00 uur. De dames en heren beginnen om 13.30 uur. Voor meer informatie: Peter Noordam via pnoordam20@gmail.com. Zie ook www.aaa-atletiek.nl.

Ook dit jaar maakt de Souburghcross weer onderdeel uit van de pupillen en junioren crosscompetitie van de regio Dordrecht.