Henk van dillenALBLASSERDAM – Henk van Dillen uit Alblasserdam is deze week begonnen aan zijn 12.000 kilometer lange fietstocht naar Singapore. In de ochtend vertrok hij vanuit het Damdorp naar Rotterdam voor de officiële start. Nadat hij afscheid had genomen van alle familie, vrienden en kennissen stapte hij op zijn tweedehands fiets. Het komende half jaar fietst Henk door 22 landen. Tijdens zijn reis hoopt hij geregeld artikelen te schrijven op zijn site. Ook op zijn facebookpagina komen updates.

Tijdens zijn immense fietstocht naar Singapore wil hij WNF-parken bezoeken in India en Maleisië en daarvan (video)verslagen maken. De Aziatische neushoorns en olifanten worden bedreigd. Door aandacht te vragen daarvoor, hoopt hij minimaal 10.000 euro op te halen ter bescherming van beide diersoorten.