Ellen Stok ES belastingadvies alblasserdamDit betreft een betaalde advertorial
ALBLASSERDAM – Drie jaar geleden startte Ellen Stok uit Alblasserdam haar belastingadviespraktijk E.S. belastingadvies, voor zzp’ers en particulieren. Alle werkzaamheden, zoals het verzorgen van de administratie voor zzp’ers en het invullen van belastingformulieren, werden uitgevoerd vanuit huis. Daar komt nu een einde aan. E.S. Belastingadvies verhuist vandaag naar een eigen kantoor op het industrieterrein in Alblasserdam.

“Een van de redenen om vanuit huis te werken was om het contact met de klanten persoonlijk en laagdrempelig te houden. Omdat het klantenbestand flink is gegroeid sinds de start in 2012, werd het echter steeds lastiger om de activiteiten vanuit huis uit te voeren,” vertelt Ellen. Ze vervolgt: “Ongemerkt vulde mijn beperkte werkruimte zich met allerlei kantoorspullen en het aantal mensen dat bij mij op bezoek komt, is ook flink gegroeid. Want gelukkig weten mensen mij steeds beter te vinden, zoals startende zzp’ers voor een adviesgesprek of mensen met een complexe aangifte inkomstenbelasting”, aldus Ellen.

Makkelijk bereikbaar
De kantoorruimte bevindt zich op de derde etage in een verzamelgebouw aan de Edisonweg 10 in Alblasserdam. Het pand is goed bereikbaar voor Alblasserdammers, maar ook voor mensen vanuit de regio die via de A15 komen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en een lift aanwezig. Een afspraak in het weekend of ’s avonds is nu in de kantoorruimte makkelijker te realiseren.

Persoonlijk en betrokken
Ellen: “Ik ben heel blij met deze ruimte. Het is precies zoals ik me mijn kantoor had voorgesteld: niet te groot, licht en toch vlakbij huis. Over een paar weken is het weer topdrukte met de aangiften inkomstenbelasting en dan is het prettig dat ik klanten hier op de Edisonweg kan ontvangen.” De manier van werken blijft hetzelfde: informeel, persoonlijk en betrokken.

Adres
Ellen is gecertificeerd belastingconsulent en aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. E.S. belastingadvies is dagelijks bereikbaar, per e-mail: info@es-belastingadvies.nl, of telefonisch. De telefoonnummers zijn ongewijzigd: 078 645 6451 of 06 419 404 34. Het bezoekadres is Edisonweg 10-312 in Alblasserdam.