IMG-20150116-WA0015REGIO – Op het fietspad langs de Middelkade in Kinderdijk is afgelopen maand een knuffelaap gevonden. De eigenaar kan, als hij het dier terug wil hebben, contact opnemen met info@alblasserdamsnieuws.nl. Verder is er in de Akkerwinde een sleutelbos gevonden, met daaraan vier sleutels. (zie foto hieronder). Hieronder volgt de lijst met de vermiste en gevonden dieren van deze week.

 

Vermist:
26-jan-2015 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT met ZWART Merendeels wit (snoet/borst/buik/pootjes) met zwart: zwarte vlek op rug/zwarte stip links op neusje/zwarte kin/zwarte vlek op linker voorpoot/zwarte staart/zwarte oortjes/zwart rond rechter oog (rond linker is wit),zeer aanhankelijk naar mensen toe,geen chip/halsbandje. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Koe 6 jr vermist: Dr. Gravemeijerstraat Giessen-Oudekerk 963845

24-jan-2015 – Kat poes ongesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD met WIT merendeels cypers rood met wit:voetjes vóór/laarsjes achter/snorharen/bef/onderkant snoet,geen chip/halsbandje,mooie ringstaart,vlakbij is er vermoedelijk een rood poesje dood gereden maar op aanwijzing niets kunnen vinden. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Tyger 9 mnd vermist: B. van Bloklandweg Ottoland 963070

23-jan-2015 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT met ZWART merendeels wit (pootjes/onderkant/snoet/snorharen/flanken/buik/borst) met zwart: oortjes/bij rechter oog/grote vlekken op rug/staart,geen chip/halsbandje,buitenkat,eigenwijs,nu veel te lang weg Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Vlekkie 15 (!) jr vermist: Leliestraat Streefkerk 963182

Gevonden:
31-jan-2015 – Kat EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT met GRIJS CYPERS merendeels wit (snoet/snorharen/buik/borst/pootjes met cypers grijze vlekken:op kopje/rug/staart cypers grijs,chip?,geen halsbandje,vriendelijk,M/V?,lijkt katertje. Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden: Vinkenpolderweg Alblasserdam 963990

29-jan-2015 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD met WIT merendeels mix cypers rood/cypers grijs met wit:snorharen/snoetje/bef/voetjes vóór/laarsjes achter,geen chip/halsbandje,erg lief,zat in hooiberg,onbekend in buurt,M/V?,lijkt poes op foto Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden: Kerkstraat Bleskensgraaf 963574

29-jan-2015 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT merendeels zwart (staart/rug/flanken/kopje) met wit:kin/snorharen/voetjes vóór/laarsjes achter/bef,geen chip/halsbandje,aangereden – overleden,nat door regenbuien Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden: Middenpolderweg thv. 27 Streefkerk 963570

25-jan-2015 – Knaagdier/Haasachtige V KONIJN WILDKLEUR goede conditie,vriendelijk,erg tam,geen chip,gedumpt? Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] volwassen jr gevonden: Nieuwpoortseweg thv. Slingerlandse Plassen Goudriaan 963190

Per 01.12.2012 rijdt alleen de Kattenmand Dierenambulance voor de gemeente Alblasserdam en de gemeente Molenwaard: 06-22735139

20150202_090923 (Medium)