taptoe raadhuisplein Alblasserdam 2011_1ALBLASSERDAM – Donderdag 12 februari 2015 organiseert de gemeente Alblasserdam een bijeenkomst waar de herinrichting van het gemeentehuis, Raadhuisplein en Cortgene op de agenda staat. “Deze plekken moeten een levendige ontmoetingsplaats in Alblasserdam worden, ‘de huiskamer’ van de gemeente, waar iedereen graag samenkomt,” vindt het college van burgemeester en wethouder.

Hiervoor wil de gemeente zich laten inspireren door de samenleving. “Daarom gaan we op donderdag 12 februari met inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners in gesprek en actief aan de slag,” aldus het college.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 februari en begint om 19.15 uur in cultureel centrum Landvast en is rond 21.30 uur afgelopen. Iedereen is van harte welkom.