spookverkoperALBLASSERDAM – De politie van Alblasserdam en de Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) organiseren samen met de ANBO en PCOB bijeenkomsten over veiligheid voor ouderen. Doel is om de senioren op praktische wijze te informeren over veilig zelfstandig wonen. Tijdens de middag worden verschillende situaties nagespeeld zoals babbeltrucs en vreemde personen aan de deur. Ook is er ruimte voor eigen ervaringen.

Kiezen
De bijeenkomsten vinden plaats op woensdag 18 februari in cultureel centrum Landvast en op dinsdag 10 maart in MFC Maasplein, telkens van 14.00 tot 16.00 uur, inloop vanaf 13.45 uur. De ouderen kunnen zelf kiezen welke van de twee identieke bijeenkomsten zij bezoeken. Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst.

Aanmelden
Aanmelden kan telefonisch 078-2021220 of per e-mail info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl. Vermeld uw naam, contactgegevens en welke bijeenkomst u wilt bijwonen. Eventueel kunt u aangeven dat u vervoer per Shuttul wenst. Wilt u naar de bijeenkomst van 18 februari, meld u zich dan uiterlijk 11 februari aan. Wilt u naar de bijeenkomst van 10 maart, meld u zich dan uiterlijk 3 maart aan. Hierbij geldt wel: vol is vol.