IMG_2551be [Desktop Resolutie] [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een 71-jarige voetganger is donderdagavond 29 januari 2015 aangereden door een 22-jarige automobilist uit Alblasserdam. De oudere man liep door de aanrijding een zere enkel op en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van de verwondingen lijkt mee te vallen. Het ongeval gebeurde even na 19.00 uur op de kruising Dam / Haven in Alblasserdam.

De 22-jarige bestuurder van de auto reed over de Dam en wilde afslaan richting de Haven. Tegelijkertijd wilde de voetganger de weg oversteken om verderop te gaan biljarten. Tijdens het optrekken van de auto, werd de overstekende voetganger getoucheerd. De man viel en raakte lichtgewond. De inzittenden van de auto, verleenden, in afwachting van de hulpdiensten, eerste hulp en boden de man een droge plek aan in de auto. Ambulancepersoneel namen niet veel later de zorg over en namen de 71-jarige ter controle mee naar het ziekenhuis.

IMG-20150129-WA0083

IMG_2540 [Desktop Resolutie]