20150129_121831 (Medium)ALBLASSERDAM – Een oudere man is donderdag 29 januari 2015 tijdens het parkeren met zijn auto heel licht in botsing gekomen met een geparkeerde auto. Dit gebeurde bij de parkeerplaatsen aan de Zeilmakersstraat bij het Makado in Alblasserdam. Toen de eigenaresse van de andere auto dit opmerkte, wilde zij het gesprek met de man aangaan. De bestuurder en de bijrijdster gingen echter zo te keer, dat er geen gesprek mogelijk was.

Er werd gescholden en beschuldigd en een schadeformulier invullen vond het oudere echtpaar niet nodig. Volgens het tweetal wilde de vrouw een slaatje slaan uit de mini-aanrijding. Ten einde raad werd de politie ingeschakeld.

Twee agenten kwamen met spoed ter plaatse en gingen het gesprek met beide partijen aan. Nadat de man zijn auto had achteruit gereden, bleek de schade inderdaad minimaal te zijn. Voor de zekerheid werden de gegevens van de betrokkenen genoteerd, waarna de agenten en het echtpaar weer met vervolg konden.

IMG-20150129-WA0074 IMG-20150129-WA0075