Antilope VlaggenDit betreft een betaalde advertorial
ALBLASSERDAM – Outdoorwinkel Antilope aan het Cortgene 9 in Alblasserdam en Vreeken Voetverzorging organiseren op zaterdag 31 januari 2015 een gezamenlijke inloopdag in de winkel van Antilope aan het Cortgene. “Wij komen iedere laatste zaterdag van de maand speciaal naar Antilope om mensen te adviseren die last hebben van pijn of ongemakken, bijvoorbeeld bij de hiel, de voorvoet of tenen”, vertelt Huib Vreeken.

De Alblasserdamse registerpodoloog neemt een team aan experts mee; fysiotherapeut Erik van der Ham, medisch pedicure Marie Vreeken en natuurlijk zijn de wandelschoendeskundigen van Antilope Outdoor ook aanwezig. Ook mensen die last hebben van de knieën of bijvoorbeeld veel zwikken tijdens de wandelsport, zijn welkom tijdens de inloopdag voor meer informatie en een vrijblijvend advies.

“We merken de laatste tijd steeds meer dat we klanten van elkaar over de vloer krijgen”, vertelt Huib Vreeken van Vreeken Voetverzorging. “Mensen met voetproblemen willen goede wandelschoenen en mensen die ondanks goede wandelschoenen last blijven houden van zere voeten, komen bij ons terecht.”

Samenwerking
Huib Vreeken en Evert Vink van Antilope Outdoor zochten contact met elkaar en al snel ontstond het idee voor een inloopdag voor mensen met voetproblemen. “Antilope heeft een prachtige winkel met allerlei materialen voor outdoor-activiteiten. Mensen kunnen hier goed slagen voor ontspannende of juist inspannende bezigheden in de buitenlucht, maar die moeten niet afgebroken worden door voetproblemen. Daar kunnen we wat aan doen”, legt Vreeken uit.

Nieuwe ruimte
Vreeken Voetverzorging heeft een nieuwe praktijkruimte aan de Plantageweg 45 in Alblasserdam. Dit biedt ruimte aan een medisch pedicure, registerpodoloog, fysiotherapeut een orthopedische schoenmaker en een aantal andere disciplines.

Toevoeging
Evert Vink: “Wij zien hun expertise als een belangrijke toevoeging voor onze klanten. In sommige gevallen maakt dat voor hen het verschil tussen genieten of pijn lijden tijdens het wandelen of fietsen.” Dat laatste is volgens Huib Vreeken en Evert Vink in de meeste gevallen niet nodig.

Voetklachten
Op zaterdag 31 januari geeft registerpodoloog Huib Vreeken advies over houding en voetgerelateerde klachten in de wandelsport; fysiotherapeut Erik van der Ham zal ingaan op pijnklachten aan voeten, benen, rug en nek; medisch pedicure Marie Vreeken vertelt over de verzorging van de voeten bij langdurige belasting en wandelschoendeskundige Evert Vink beoordeelt welk type schoen het beste bij iemand past. Hij kan bezoekers tevens voorzien van diverse outdoorartikelen.

Tijd
De inloopdag op zaterdag 31 januari bij Antilope Outdoor aan het Cortgene 9 in Alblasserdam duurt van 09.00 tot 12.00 uur. De data van de volgende inloopdagen kunt u vinden op de www.antilopeoutdoor.nl  Voor meer informatie kunt u ook kijken op antilopeoutdoor.nl of op www.vreeken-voetverzorging.nl.