IMG_2169 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – In de woonkamer van een woning aan de Leeuwerikstraat in Alblasserdam, werd woensdagavond 21 januari 2015 een rokerige lucht waargenomen. De bewoners vertrouwden het niet, maar konden geen oorzaak achterhalen. Zij namen contact op met de meldkamer in Dordt. Niet veel later werd een brandweerwagen met spoed op pad gestuurd om de oorzaak te achterhalen. De brandweerlieden stelden een onderzoek in en kwamen er al snel achter dat de rook uit een pot van een kamerplant kwam.

De plant werd naar buiten gehaald en overgoten met water. De bewoners lieten weten dat er dinsdagavond wierookstokjes in de pot hadden gestaan. Het vermoeden bestaat dat het sindsdien in de pot heeft gesmeuld.

IMG_2169 [Desktop Resolutie]

IMG_2156 [Desktop Resolutie] IMG_2171 [Desktop Resolutie]