EdwinStruis-OVdeNoord©CeesvdWal_9 (Medium)ALBLASSERDAM – Marco Plaisier, huidig voorzitter van Ondernemers Vereniging (OV)De Noord treedt af. Edwin Struis, General Manager bij De Haan Verhuizingen, neemt zijn functie over. OV De Noord is een samensmelting van de vier industriegebieden uit Alblasserdam en Papendrecht. Te weten: Nieuwland, Hoogendijk, Paardenwei en Vinkenwaard.

De fusie vond een jaar geleden plaats. De ondernemersvereniging maakt zich sterk voor onder meer de veiligheid, de promotie van het industriegebied en voor goede bereikbaarheid.

Voorzitter Plaisier vertrekt vanwege een nieuwe uitdaging buiten het werkgebied van OV de Noord. Het bestuur heeft Edwin Struis gekozen als zijn nieuwe voorzitter. De ondernemersvereniging is nog wel op zoek naar een bestuurslid, dat wil meewerken aan de ontwikkeling van de bedrijventerreinen. Geïnteresseerden kunnen zich oriënteren op www.ovdenoord.nl en/of contact opnemen met een van de bestuursleden.

Foto: Cees van der Wal.