Gazelle Orange [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Vanuit een schuur bij een woning aan de Cornelis Smitstraat in Alblasserdam is deze week een Gazelle Orange gestolen. Het gaat om een grijs met donkerblauwe herenfiets uit januari 2008. De fiets werd donderdagmiddag voor het laatst gebruikt. Vrijdagmiddag 9 januari 2015 kwam de eigenaar er achter dat zijn rijwiel er niet meer stond.

Tijdens de diefstal zat de sleutel in het slot. Ook de schuurdeur zat niet op slot. De schuttingdeur zat dicht met een haakje. De fiets heeft een fietscomputer en een armsteun en lijkt op de fiets zoals die is afgebeeld op de afbeelding bij dit artikel.

 

De eigenaar van de tweewieler roept mensen op die iets hebben gezien of gehoord dat met de ontvreemding te maken kan hebben op om zich te melden bij de politie. Alle informatie is van harte welkom.