IMG_0544 (4) (Medium)ALBLASSERDAM – Op woensdagmorgen 28 januari zal voor de twaalfde keer de jaarlijkse Interkerkelijke Vrouwenochtend plaatsvinden. Dit keer zijn alle vrouwen van harte welkom in het gebouw van Evangelische Gemeente Jozua, Ampèrestraat 4. Gastspreekster is Esther Noordermeer. Zij is een echte Alblasserwaardse en bovendien boerenvrouw.

Zij is bekend van haar boeken ‘De hemelse voedselbank’ en het boek ‘Vrij van de Wet?’. Naast spreekbeurten m.b.t. haar boeken, spreekt zij over tal van onderwerpen. Met grote liefde voor de Bijbel probeert ze het Woord van God zo dicht mogelijk bij de lezer of luisteraar te brengen.

Deze ochtend spreekt zij over het onderwerp ‘Drie generaties gelovigen’. Muzikale medewerking wordt verzorgd door enkele vrouwen van Jozua o.l.v. Lisette Vermeulen. In de pauze zijn er diverse stands met producten voor goede doelen, zoals de Wereldwinkel, producten uit Israël en verschillende creatieve producten.

Er zal een collecte worden gehouden voor het project ‘kinderen in Oeganda’ en de onkosten van de ochtend. Vanaf 08.45 uur staan de deuren open. Het programma begint om 09.15 uur en duurt tot 11.30 uur. Er is kinderopvang voor kinderen tot de leeftijd van zes jaar. Voor meer informatie of verzoek om vervoer kunt u bellen met Lijni Visser tel. 078-6916536.