IMG_9625 (Medium)PAPENDRECHT – Een oudere vrouw is zondag 4 januari te water geraakt in de rivier de Noord ter hoogte van Waterbushalte Westeind in Papendrecht. Hulpdiensten rukten even na 16.30 uur uit om de drenkeling uit het water te halen. Onder meer de brandweer, de duikers en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Medewerkers van de KNRM, die in de buurt waren, hebben de vrouw uit het water gehaald en gereanimeerd. Na de reanimatie is het slachtoffer in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht.

In eerste instantie was de identiteit van de vrouw onbekend. Daarom werden burgers via Burgernet om meer informatie gevraagd. Inmiddels is de identiteit wel vastgesteld door de politie. Een woordvoerder van de politie-eenheid Rotterdam laat weten dat de politie niet uitgaat van een ongeval / misdrijf en de personalia dus niet bekendgemaakt wordt.

Foto’s: Stefan van Aarle.

IMG_9625 (Medium)

IMG_9609 (Medium) IMG_9626 (Medium) IMG_9630 (Medium) IMG_9631 (Medium) IMG_9634 (Medium)