Fanfare (Medium)ALBLASSERDAM – Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam begint het nieuwe jaar met een vrij toegankelijk “nieuwjaarsconcert” in Landvast. Op zaterdag 10 januari om 15.30ur vangt het concert aan. Het fanfare orkest onder leiding van dirigent Jurgen Nab en opleidingsorkest Solide onder leiding van dirigent René Bogaarts verzorgen een gevarieerd programma en zullen ook nog gezamenlijk optreden.

De fanfare heeft voor dit concert o.a. Water Music van Händel en Crimson Tide, de soundtrack van de gelijknamige Amerikaanse film uit 1995 op de lessenaar staan. Tijdens het nieuwjaarsconcert zal er een presentatie zijn van de blazersklas van 2014. Ook de leerlingen die deelnemer aan het ToBe kunstkanjers project “muziek is leuk” zullen acte de préséance geven op dit concert om hun kunsten voor het publiek te laten horen. Het nieuwjaarsconcert van Soli kenmerkt zich door een ongedwongen sfeer en ook een glaasje glühwein zal hierbij niet ontbreken. Bestuur, leden en dirigenten van Soli Deo Gloria zien er naar uit om samen met het publiek een toast uit te brengen op het nieuwe “muzikale” jaar 2015.

Voor meer informatie over dit concert zie www.sdgalblasserdam.nl

Landvast
10 januari 2015
toegang gratis
15.30-ca 16.30uur