openingsfoto expositie 5499bNIEUW-LEKKERLAND – Wethouder Piet Vat heeft vrijdagmiddag 19 december de foto-expositie van Fotoclub Molenwaard geopend. Hij deed met het op afstand maken van een foto. (zie foto hiernaast). Vat sprak tijdens de opening zijn waardering uit voor de getoonde beelden. Die zijn volgens hem van zo’n hoog niveau, dat die de status van amateurfotografie allang zijn overstegen.

Soorten
Fotoclub Molenwaard houdt in de periode van vrijdag 19 december tot en met 3 januari een tentoonstelling in de kiosk aan de Planetenlaan 11b (het voormalige Santerello pand). Foto’s van clubleden laten de bezoekers kennismaken met verschillende soorten van fotografie. Hierbij kan worden gedacht aan de bekende architectuur-, portret-, landschap- en natuurfoto’s. Ook minder bekende vormen als experimentele fotografie, model- en straatfotografie en Urbex (het fotograferen van verlaten en leegstaande panden) komen aan de orde.

Openingstijden
De openingstijden:
-alle dagen van 10.00 – 17.00 uur
-op vrijdag van 10.00 – 20.00 uur
-op 24 en 31 december en op 3 januari van 10.00 – 16.00 uur

Veertig leden
De fotoclub werd twee jaar geleden opgericht en telt momenteel ongeveer veertig leden. Zij komen eenmaal per veertien dagen op woensdagavond bijeen het clubgebouw van de N.K.P.V. aan de Veerweg. Zie voor uitgebreide informatie: www.fotoclubmolenwaard.nl.

openingsfoto expositie 5499b