Team Alblasserdam schaatsenALBLASSERDAM – Dit jaar zullen maar liefst 19 Alblasserdammers, Kinderdijkers en Nieuw-Lekkerlanders eind januari onder de naam ‘Team Alblasserdam Weissensee4kids’ afreizen naar Oostenrijk om daar wederom de Alternatieve Elfstedentocht (200 kilometer) te gaan schaatsen. Het Alblasserdamse team is landelijk gezien het grootste schaatsteam dat deelneemt. Met de prestatie wordt geld opgehaald voor twee goede doelen, te weten: Orange Babies en Ronald MC Donald Sophia Rotterdam. Dankzij de inzet van alle teamleden is er tot op heden al ruim 5.000 euro aan sponsorgeld toegezegd door diverse lokale bedrijven en persoonlijke sponsoren.

Stroopwafelactie dubbele cijfers
De stroopwafelactie is inmiddels uitgegroeid tot een begrip en dit jaar zijn er al meer dan 120 dozen verkocht. Er zijn nog steeds dozen beschikbaar en te bestellen via [email protected] of bij één van de Teamleden.

Ronald MC Donald Sophia Rotterdam
Net als andere jaren schaatst de ploeg voor twee doelen en dit jaar is gekozen voor het Ronald MC Donald huis in Rotterdam. “Veel bewoners van Alblasserdam hebben met deze vestiging van Ronald MC Donald te maken gehad waardoor en zelfs een familielid van één van onze teamleden. Het huis in Rotterdam in landelijk ook het grootst en een begrip in de regio. Het is gewoon schitterend dat we inmiddels met bijna twintig man zullen gaan afreizen naar Oostenrijk om ons daar weer in te gaan zetten voor zulke goede doelen. Wij zijn er weer klaar voor,” laat Mark van Ommen weten.

Persoonlijk sponsor worden?
Voor tien euro is het mogelijk om persoonlijk sponsor te worden van Team Alblasserdam inclusief een naamsvermelding op de site.

Website en Facebook pagina
Alle activiteiten van het team worden dagelijkse bijgehouden op de website inclusief filmpjes en foto’s . Het is zelfs mogelijk om GRATIS Team Alblasserdam te sponsoren door vriend te worden op Facebook van ‘TeamAlblasserdam Weissenseefourkids’ .

Meer informatie is te vinden op www.teamalblasserdam.nl.

Team Alblasserdam schaatsen [Desktop Resolutie]

Deel dit bericht via...