Ruthli Groot Loopplank alblasserdamALBLASSERDAM – Ruthli Groot, directeur van basisschool De Loopplank in Alblasserdam, heeft woensdagavond 17 december afscheid genomen van ‘haar’ school. Na ruim veertig jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, gaat ‘juf Ruthli’ met pensioen. In de Havenkerk zongen de kinderen, direct na de kerstviering, een afscheidslied voor Groot.

Daarnaast overhandigden zij cadeaus en gaven zij hun directeur een daverend applaus. “Jullie hebben me laten zien hoe je met elkaar om kunt gaan en veel kunt begrijpen. Ik ben al die jaren met plezier naar school gegaan. Allemaal heel erg bedankt,” sprak de geëmotioneerde basisschooldirecteur.

Na het lied en de cadeaus, vond de afscheidsreceptie plaats. Martijn Beekhof volgt Ruthli Groot per 1 januari 2015 op als directeur van De Loopplank.

IMG_0610 [Desktop Resolutie] IMG_0619 [Desktop Resolutie] IMG_0670 [Desktop Resolutie] IMG_0675 [Desktop Resolutie] IMG_0676 [Desktop Resolutie] IMG_0678 [Desktop Resolutie] IMG_0682 [Desktop Resolutie] IMG_0689 [Desktop Resolutie] Nieuwe afbeelding [Desktop Resolutie]