IMG_9978 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Met het zelf bezorgen van kerstkaarten in de regio, hoopt het Woord en Daad-comité Alblasserdam dit jaar 4000 euro op te halen. Met een groep van ruim twintig vrijwilligers worden de kaarten dit jaar bezorgd in Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Hendrik-ido-Ambacht en Papendrecht. “We gaan bezorgen voor veertig cent per kaart. Dat is negentien cent goedkoper dan de decemberzegel,” aldus Wilma Schoonderwoerd van Woord en Daad.

Inleveren
Mensen kunnen hun kerstkaarten, samen met het geld, vanaf 8 tot en met 20 december inleveren bij één van onderstaande adressen. “Mensen stoppen hun geschreven kaarten, samen met het geld in een grote envelop. Op deze envelop schrijven zij hun gegevens. Die envelop leveren ze vervolgens in bij één van de inleveradressen,” vertelt medeorganisator Albert van de Pol.

Huizen in Bangladesh
De opbrengst van de actie wordt besteed aan het huizenbouw project in Bangladesh. Wilma: “Wij zorgen dat een arm gezin in het noorden van Bangladesh voor €1.600,- in een nieuw huis kan wonen. Met een goed huis wordt een droom werkelijkheid voor een Bengaals gezin. Het verbetert hun leefomstandigheden, gezondheid, economische ontwikkeling en veiligheid. Bovendien geeft een goed huis de mensen weer een gevoel van eigenwaarde. Wij als comité willen ons in gaan zetten om 15 huizen te bouwen. Helpt u mee dit project tot een succes te maken?”

Inleveradressen
Meedoen aan de actie kan via de onderstaande adressen. (tot 21.00 uur ’s avonds op te halen, dan wel tijdens de openingstijden van de winkels)

Alblasserdam
Verweij, Van Lennepstraat 66
Kruidenhuis, Dam 79
Van de Pol, Zwarte Paard 1c
Helmink, Liesgras 20
Van der Kruijt, Blokweerweg 82
Schoonderwoerd, Merelstraat 19
Kole, Kastanjelaan 44
Groenendijk, Prinses Marijkestraat 9
De Krekel, Makado 25
De Schuilplaats, Plantageweg 13 A

Kinderdijk
Bakkerij Stam, Molenstraat 143

Nieuw-Lekkerland
De Parel, Kleyburgplein 27
Bakkerij Stam, Klipperstraat 12 a

Bezorging
De kaarten worden in drie keer bezorgd. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met één van de coördinatoren. Albert van de Pol: 078-6919004 of Wilma Schoonderwoerd: 078-6933121.

IMG_9978 [Desktop Resolutie]

IMG_9983 [Desktop Resolutie]