IMG_0335 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Bij Tafeltennisvereniging Alblasserdam (TTVA) werd afgelopen zaterdag 13 december het 45-jarig bestaan van de vereniging gevierd. Daarbij werd er afscheid genomen van penningmeester Peter Houmes, werden er clubkampioenschappen gehouden en werd het nieuwe sponsorcontract ondertekend. Dit gebeurde in de gymzaal aan de Weversstraat in Alblasserdam.

Tussen vijf en zes uur die middag werd er stilgestaan bij het afscheid van penningmeester Peter Houmes. Peter heeft 25 jaar onafgebroken in diverse functies deel uitgemaakt van het bestuur van TTVA. Tevens heeft hij ook nog voor een langere periode deel uitgemaakt van de jeugdcommissie. Peter werd ten overstaan van alle leden en verdere aanwezigen hiervoor uitgebreid in het zonnetje gezet en tevens benoemd tot Lid van Verdienste van de vereniging.

Hierna vond een feestelijke ondertekening plaats van het nieuwe 3-jarige sponsorcontract wat TTVA voor deze periode verbindt aan Riens Gort Optiek. Voor laats genoemde was Michael Boon aanwezig. Samen met voorzitter Jan Kees van Asperen werd onder groot applaus het nieuwe contract getekend. TTVA overhandigde hierbij tevens een mooi ingelijst wedstrijdshirt met sponsorlogo aan de heer Boon.

Tijdens het door familie Faasen georganiseerde winterbuffet, werd ook nog stil gestaan bij het behaalde kampioenschap van TTVA 2. Patrick van der Heiden, Yannick Geerlings en Ralph Faasen werden hiervoor in de bloemen gezet. Zij gaan het in het voorjaarsseizoen proberen in de derde klasse. Er werd door leden, oud leden en genodigden nog een gezellige avond van gemaakt.

Ron Kappen werd zaterdag voor de dertiende keer winnaar van de clubkampioenschappen.

DSCF1223 [Desktop Resolutie] DSCN0292 [Desktop Resolutie] IMG_0323 [Desktop Resolutie] IMG_0332 [Desktop Resolutie] IMG_0335 [Desktop Resolutie] IMG_0368 [Desktop Resolutie] IMG_0376 [Desktop Resolutie] IMG_0382 [Desktop Resolutie] IMG_0389 [Desktop Resolutie] IMG_0410 [Desktop Resolutie] IMG_0425 [Desktop Resolutie] IMG_0430 [Desktop Resolutie] IMG_0462 [Desktop Resolutie] IMG_0474 [Desktop Resolutie]

Deel dit bericht via...