Blokweer zwembad alblasserdamALBLASSERDAM – A-KIDZ organiseert in samenwerking met Jeugd-Punt/Jongerenwerk Alblasserdam tijdens de kerstvakantie 2014 ‘X-GAMES’ in sporthal en zwembad Blokweer. De spelletjesdagen worden op dinsdag 23 december en op dinsdag 30 december gehouden. Naast ‘watergames’ in het zwembad zijn er ook de bekende A-KIDZ sporten in de sporthal. Verder is er ‘ultimate frisbee’ en midgetgolf.

Op beide dinsdagen zijn kinderen van zes tot twaalf jaar welkom. De activiteiten vinden plaats van 10.00 tot 15.00 uur. De entree is 5,00 euro. Dit is inclusief één consumptie, sport en zwembad. (lunch niet bij inbegrepen). Voor het zwembad is een zwemdiploma verplicht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportcentrum de Blokweer, 078-7708145 of kijk op www.blokweer.nl. A-KIDZ wordt mede mogelijk gemaakt door: De gemeente Alblasserdam en het A ( Alblasserdams) B (beweeg) C (cultuur) Team.