20141014-Olienoot_LR_003_ [Desktop Resolutie]Dit betreft een betaalde advertorial.
ALBLASSERDAM – Praat in Eindhoven over ‘De Olienoot’ en men weet precies waar je het over hebt. De Oud-Alblasse onderneming is al jaren een begrip op de markten in en rondom Eindhoven en wordt geprezen om kwaliteit, prijs en service. Sinds kort kunnen niet alleen de Brabanders genieten van de ruim vijftig soorten noten en pinda’s, maar ook mensen uit de Alblasserwaard kunnen de dopvruchten bemachtigen. Via de webshop www.deolienoot.nl kunnen vanuit heel Nederland bestellingen worden geplaatst.

“Bij iedere bestelling zullen we een extra product versturen en zo de verzendkosten compenseren. Bestellingen boven de vijftig euro zullen sowieso gratis bezorgd worden,” vertelt Arie Slagboom, eigenaar van De Olienoot.

Pindarotsen
Het Oud-Alblasse notenbedrijf heeft een groot assortiment noten, mixen, delicatessen, reformartikelen en raw- en superfoods. Daarnaast is er een chocoladeafdeling waar pindarotsen van echte Callebaut chocolade gemaakt worden.

Nieuwe verkoopwagen
“Sinds enkele weken bezoeken we de markten met een spiksplinternieuwe verkoopwagen, voorzien van een uniek apparaat: een droogroosteroven speciaal voor noten. Door dit systeem van droogroosteren krijg je een gezondere noot. Je bakt de noot namelijk in zijn eigen vet. Hierdoor ontstaat een zoete, zuivere notensmaak. Dit past in een gezonde levensstijl,” weet Slagboom.

Eigen oven
De droogroosteroven werd door Slagboom zelf doorontwikkeld en afgesteld naar zijn voorkeuren. De ondernemer vertelt: “Ik ben importeur van de droogroosteroven. De CombiDream, want zo heb ik de oven genoemd, is via mij te bestellen. De CombiDream kan alles op notengebied en is wereldwijd uniek.” Dat andere notenhandelaren met de CombiDream ook die kwaliteit gaan leveren als De Olienoot, vindt Slagboom niet erg: “Ik zeg altijd: ze kunnen je kopiëren, maar niet evenaren.”

Familiebedrijf
De Olienoot ontstond zo’n vijftig jaar geleden vanuit een familiebedrijf. Dertig jaar geleden begon Arie Slagboom voor zichzelf. Tegenwoordig is De Olienoot dagelijks te vinden op de markten in en rondom Eindhoven. “Daar hadden ze toen geen notenboer. Ze vroegen of ik er wilde gaan staan. En voor je het weet sta je er elke dag,” lacht Slagboom.

Bestellingen
Wie de producten van De Olienoot wil proeven, kan een bestelling plaatsen op www.deolienoot.nl. Slagboom: “Prijstechnisch zijn wij heel goedkoop. Iedereen die nu een bestelling plaatst, krijgt als compensatie voor de verzendkosten, een zak vers gebrande pelpinda’s cadeau. Om versheid te garanderen worden de bestellingen op maandag, woensdag en vrijdag verzonden.”

Bekijk HIER een filmpje over De Olienoot.

20141014-Olienoot_LR_003_ [Desktop Resolutie]

20141014-Olienoot_LR_008_3982 [Desktop Resolutie] 20141014-Olienoot_LR_010_3986 [Desktop Resolutie]

Deel dit bericht via...