Aanrijding-scooter-vs-auto-Zijdeweg-Geerweg-Bleskensgraaf-1OUD-ALBLAS – Een 50-jarige man heeft dinsdag 11 november 2014 letsel aan zijn been opgelopen, nadat hij werd aangereden door een automobiliste. Het ongeval gebeurde rond 09.40 uur op de Zijdeweg bij Oud-Alblas. De man reed met zijn scooter op het (brom) fietspad langs de Zijdeweg.

Een automobiliste die op de Geerweg (Bleskensgraaf) reed, zag de man over het hoofd. De scooterrijder is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte dusdanig beschadigd, dat die weggesleept moest worden. Foto’s: Willem de Wolf. Meer foto’s zijn te vinden op ZHZActueel.nl.

Aanrijding-scooter-vs-auto-Zijdeweg-Geerweg-Bleskensgraaf-1

Aanrijding-scooter-vs-auto-Zijdeweg-Geerweg-Bleskensgraaf-5 Aanrijding-scooter-vs-auto-Zijdeweg-Geerweg-Bleskensgraaf-4